Ctrl Alt Gitaar

gitarenmuur

Bij Control Alt Gitaar kan iedereen gitaar leren spelen. Ervaring is niet vereist, je kan individuele lessen boeken of deelnemen aan een initiatieworkshop om dan op je eigen tempo verder te gaan.

Alle lessen en workshops worden gegeven door Lise Bridts. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring met zes snaren en helpt jou met plezier op weg. Geen ingewikkelde theorie of notenleer, maar een heel concrete, praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je snel akkoorden aanleert en liedjes kan spelen.

Meer weten over de individuele lessen?  KLIK HIER

Interesse in de workshop “Iedereen gitaar?”  KLIK HIER

!!!! EINDEJAARSACTIE IEDEREEN GITAAR !!!!

De feestdagen komen in zicht, dus is het weer tijd voor onze Eindejaarsactie! Leg dit jaar eens een droom onder de kerstboom en verras iemand met een muzikaal cadeau van Control Alt Gitaar, hieronder zie je onze eindejaarsaanbiedingen

  • Het boekje “Iedereen gitaar!” is verkrijgbaar voor €9. In dit boekje – geschreven door Lise Bridts – vind je alles wat je moet weten om zelf je eerste stappen te zetten in de wereld van zes snaren. Handige schema’s en foto’s tonen je hoe je akkoorden moet spelen, er komen verschillende speeltechnieken aan bod en er staan ook een pak tips & tricks in over hoe je ze best inoefent. Het ideale geschenk voor iedereen die ervan droomt om muziek te maken maar niet goed weet waar te beginnen. De boekjes kunnen afgehaald worden in Antwerpen of Kontich, of worden verzonden per post (+€3).
  • Geef je liever een les cadeau? Dat kan nu aan een heel scherpe prijs, dankzij de Control Alt Gitaar Kadobon. Deze bon is goed voor een individuele initiatieles gitaar van 1u, en kost slechts €25. De Kadobon is geldig tot eind februari en de les kan opgenomen worden in Antwerpen of Kontich, naar keuze van de student (die nog nooit een individuele les volgde bij Control Alt Gitaar, maximaal 1 bon per persoon). Dit aanbod is geldig tot en met 31 december 2017. Je kan ook aan de initiatieles deelnemen zonder eigen gitaar, dan leen je er gewoon eentje van ons.
  • En om helemaal in feeststemming te komen, is er nog de speciale pakketprijs: Boekje + Kadobon voor 1 initiatieles = €30 !! Dit aanbod is geldig tot en met 31 december 2017

Al het bovenstaande kan je HIER bestellen, of je kan ons ook mailen op controlaltgitaar@telenet.be (daar kan je ook terecht met al je vragen, of gewoon om de groetjes te doen).

Alvast een prettig eindejaar gewenst, en een uitermate muzikaal 2018!